Politica de confidențialitate internațională NSF

Noi, la NSF International, ne străduim să onorăm confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, clienților și furnizorilor noștri, precum și a reprezentanților acestora, în legătură cu toate produsele, serviciile, aplicațiile și site-urile furnizate de NSF International, 789 North Dixboro Rd, Ann Arbor, MI 48105 USA, sau de către sucursalele sale, filialele sau entitățile afiliate (în continuare fiecare dintre acestea fiind “entitate NSF” și colectiv “NSF” sau noi/nouă).

Această declarație de confidențialitate descrie tipurile de informații pe care le putem colecta de la dvs. sau pe care ni le puteți furniza, de exemplu atunci când vizitați site-urile deținute sau operate de noi (inclusiv, dar fără a se limita la www.nsf.org; denumite colectiv “site-uri”) și practicile noastre pentru colectarea, utilizarea, menținerea, protejarea și dezvăluirea acelor informații. Citiți cu atenție această declarație de confidențialitate pentru a înțelege politicile și practicile noastre referitoare la informațiile dvs. și la modul în care le vom trata.

Această declarație de confidențialitate se poate schimba din când în când. Verificați dacă există actualizări. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această declarație de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la data.protection@nsf.org.

1.         Date personale

a.         Copiii sub vârsta de 13 ani

Site-urile noastre nu sunt destinate copiilor sub 13 ani. Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii cu vârsta sub 13 ani. Dacă aveți mai puțin de 13 ani, nu utilizați și nu furnizați informații pe site-urile noastre și nu ne furnizați informații despre dvs., inclusiv numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail sau orice nume de ecran sau nume de utilizator pe care îl puteți utiliza. Dacă descoperim că am colectat sau am primit informații personale de la un copil cu vârsta sub 13 ani, fără a verifica consimțământul părinților (în măsura în care acest consimțământ este necesar), vom șterge aceste informații. Dacă sunteți de părere că am deținem informații de la sau în legătură cu un copil cu vârsta sub 13 ani, contactați Echipa noastră de protecție a datelor: NSF International, 789 N. Dixboro Road, Ann Arbor MI 48105 sau prin e-mail la data.protection@nsf.org.

b.         Tipuri de date personale prelucrate

Atunci când trimiteți o solicitare sau transmiteți în mod electronic informații oricărei entități NSF (inclusiv, dar fără a se limita la comenzi, abonamente, înregistrare, participări la un concurs sau sondaj, comentarii, feedback, formulare, tranzacții, cereri de angajare și CV-uri) vi se cere uneori să furnizați anumite informații, inclusiv, dar fără a se limita la numele dvs., titulatura, compania, adresa, numerele de telefon și de fax, adresa de e-mail și domeniul de afaceri, precum și categorii adecvate de date cu caracter personal (cum ar fi date tranzacționale în cazul unei tranzacții). Atunci când navigați pe oricare dintre site-urile noastre, putem, de asemenea, să colectăm automat date de identificare și configurare electronică, cum ar fi detalii legate de dispozitiv sau conexiune. Aceste tipuri de date vor fi, în multe cazuri, considerate date cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Pe lângă obținerea directă a datelor personale de la dvs. sau de la dispozitivul dvs., putem obține astfel de date personale de la părți terțe, de exemplu de la partenerii noștri de afaceri.

Pentru mai multe informații despre colectarea automată a informațiilor prin cookie-uri și fișiere/etichete similare, consultați secțiunea noastră de mai jos despre Cookies.

c.          Scopurile prelucrării

Utilizăm informațiile pe care le colectăm despre dvs. sau pe care ni le furnizați, inclusiv datele personale:

  • Pe baza interesului nostru legitim în promovarea serviciilor noastre:
    • Pentru a vă prezenta serviciile noastre, site-urile noastre și conținutul acestora.
    • Pentru a vă anunța cu privire la modificările aduse site-urilor noastre sau oricăror produse sau servicii pe care le oferim sau le furnizăm prin intermediul acestora.
  • Pe baza unui (potențial) contract cu dvs. sau a interesului nostru legitim de a încheia sau de a executa un contract cu angajatorul dvs.:
    • Pentru a vă furniza informații, produse sau servicii pe care le solicitați de la noi.
    • Pentru a îndeplini orice alt scop pentru care le furnizați.
    • Pentru a ne îndeplini obligațiile și a ne impune drepturile care decurg din contractele încheiate între dvs. și noi, inclusiv în ceea ce privește facturarea și colectarea.
  • În orice alt scop, cu acordul dvs.

Informațiile pe care le colectăm în mod automat sunt date statistice și nu includ/pot include date personale, dar le putem păstra sau le putem asocia cu datele personale pe care le colectăm în alte moduri sau le primim de la părți terțe. Ne ajută să îmbunătățim site-urile noastre și să oferim un serviciu mai bun și mai personalizat, inclusiv prin faptul că ne permite:

  • Să vă recunoaștem atunci când vă întoarceți la site-urile noastre.
  • Să grăbim căutările dvs.
  • Să estimăm dimensiunea și modelele de utilizare ale publicului nostru.
  • Să stocăm informații despre preferințele dvs. (listele de adrese la care v-ați înscris, serviciile de care este interesată compania dvs.), ceea ce ne permite să personalizăm site-urile noastre în funcție de interesele dvs. individuale.
  • Putem, de asemenea, să vă folosim informațiile pentru a vă contacta cu referire la propriile noastre servicii care ar putea să vă intereseze. Dacă nu doriți ca noi să folosim informațiile dvs. în acest fel, consultați Your Rights as a Data Subject.

d.         Divulgarea datelor dvs. personale

Putem divulga informații agregate referitoare la utilizatorii noștri și informații care nu identifică nicio persoană, fără restricții. Putem divulga datele personale pe care le colectăm sau ni le furnizați conform descrierii din această declarație de confidențialitate:

  • Filialelor și afiliaților noștri în scopul livrării serviciului pentru care l-ați furnizat.
  • Antreprenorilor, furnizorilor de servicii și altor părți terțe pe care le folosim pentru a ne susține afacerea și care sunt constrânși să respecte obligațiile contractuale de a păstra confidențialitatea informațiilor personale și de a le utiliza numai în scopurile pentru care le dezvăluim acestora.
  • Unui cumpărător sau altui succesor în cazul unei fuziuni, cesionări, restructurări, reorganizări, dizolvări sau altor vânzări sau transferuri ale unor sau tuturor bunurilor NSF, fie ca firmă activă, fie ca parte a falimentului, lichidării sau procedurilor similare în care informațiile personale deținute de NSF referitoare la utilizatorii site-ului nostru se numără printre bunurile transferate.
  • Pentru a îndeplini scopul pentru care îl furnizați.
  • Pentru orice alt scop dezvăluit de noi atunci când furnizați informațiile.
  • Cu consimțământul dvs.

Putem, de asemenea, divulga datele dvs. personale:

  • Pentru a respecta orice ordin judecătoresc, lege sau proces legal, inclusiv pentru a răspunde la orice solicitare guvernamentală sau de reglementare.
  • Pentru a impune sau a pune în aplicare termenii de utilizare sau termenii altor acorduri, inclusiv în ceea ce privește facturarea și colectarea.
  • Dacă noi considerăm că divulgarea este necesară sau adecvată pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța NSF, a clienților noștri sau a altora.

e.          Transferuri internaționale de date

În cazul transferului de date cu caracter personal (inițial) dintr-o țară din Spațiul Economic European către o altă țară din afara Spațiului Economic European, NSF asigură sistematic aplicarea unui nivel adecvat de protecție a acestor date cu caracter personal prin mijloace aprobate (de ex., selectarea unor persoane împuternicite certificate pentru Scutul de confidențialitate” sau punerea în aplicare a unor clauze contractuale standard privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu clauzele model ale Comisiei Europene). Puteți solicita mai multe informații despre aceste măsuri (inclusiv copii, unde este cazul) prin contactarea NSF la datele de contact de mai jos.

f.            Drepturile dvs. ca persoană vizată

În conformitate cu legislația în vigoare, este posibil să aveți unele sau toate drepturile următoare cu privire la datele dvs. personale. Puteți exercita aceste drepturi prin trimiterea solicitării dvs. [prin contactarea NSF la data.protection@nsf.org.  Includeți informațiile dvs. personale, ca mijloace de verificare a identității dvs. (de ex., copia cărții de identitate).

Rețineți că NSF poate respinge cererile excesive sau care reprezintă o utilizare necorespunzătoare a dreptului relevant.

  • Dreptul de acces. Este posibil să aveți dreptul de a obține confirmarea dacă NSF prelucrează date cu caracter personal în legătură cu dvs. și, dacă da, de a obține acces la o copie a acestora. Pentru anumite tipuri de date, este posibil să aveți și dreptul la portabilitatea datelor.
  • Precizia datelor: dreptul de rectificare și dreptul de ștergere. Este posibil să aveți posibilitatea de a rectifica sau de a obține ștergerea datelor dvs. personale, cu condiția să fie respectate cerințele legale aplicabile. Dreptul de ștergere este supus diferitelor excepții, în special în ceea ce privește datele cu caracter personal a căror prelucrare este necesară pentru susținerea litigiilor sau pentru respectarea cerințelor legale de reținere.

Rețineți că s-ar putea să nu fie întotdeauna posibil să ștergem datele dvs. personale de pe site-ul relevant fără să ștergem și contul de utilizator.

  • Limitele prelucrării: dreptul la restricție, dreptul de a obiecta și retragerea consimțământului. În plus, puteți avea dreptul să obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal pe baza intereselor legitime ale NSF (a se vedea mai sus) și să obțineți în alt mod restricția anumitor forme de procesare în circumstanțe specifice. În special, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri directe de marketing, este posibil să aveți dreptul de a obiecta în orice moment. Având în vedere că orice prelucrare se bazează pe consimțământ, puteți avea dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment (fără ca acest lucru să afecteze procesarea înainte de retragerea consimțământului).

Puteți să exersați acest drept prin trimiterea unui e-mail prin care să vă exprimați solicitarea la data.protection@nsf.org. Dacă v-am trimis un e-mail promoțional, puteți face clic pe caseta de dezabonare din partea de jos a e-mailului care vă va omite din viitoarele distribuții pe e-mail. [Această renunțare nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal în contextul unei achiziții de servicii, al înregistrării garanției, al folosirii serviciului sau al altor tranzacții.]

În ceea ce privește cookie-urile și tehnologiile de urmărire, puteți seta browserul dvs. să refuze toate sau anumite cookie-uri de navigare sau să vă avertizeze când se trimit cookie-uri. Pentru a afla cum puteți gestiona setările cookie-urilor, accesați setările browserului dvs. Dacă dezactivați sau refuzați toate cookie-urile, inclusiv cookie-urile funcționale, rețineți că anumite părți ale acestui site pot fi inaccesibile sau să nu funcționeze corect.

  • Dreptul de a depune o plângere la autoritățile de supraveghere: Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere, în special la autoritatea de protecție a datelor care operează în locul dvs. de reședință. .

g.         Drepturile dvs. de confidențialitate din California

Secțiunea § 1798.83 din Codul Civil din California permite utilizatorilor site-urilor noastre care sunt rezidenți din California să solicite anumite informații privind divulgarea către părți terțe a informațiilor personale pentru scopurile lor directe de marketing. Pentru a face o astfel de solicitare, trimiteți un e-mail la data.protection@nsf.org, sau scrieți-ne la Data Protection Team (Echipa de protecție a datelor), NSF International,789 North Dixboro Road, Ann Arbor, MI 48105.

h.         Securitatea datelor

Am implementat măsuri menite să vă asigurați datele dvs. personale de pierderi accidentale și de acces, utilizare, modificare și divulgare neautorizată.

Siguranța și securitatea datelor dvs. depind de asemenea de dvs. Atunci când v-am dat (sau ați ales) o parolă pentru accesul la anumite părți ale site-urilor noastre, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole. Vă rugăm să nu divulgați parola nimănui.

Din păcate, transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură. Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea datelor personale transmise către site-urile noastre. Orice transmitere de date cu caracter personal este efectuată pe propriul risc. Nu suntem responsabili pentru eludarea oricăror setări de confidențialitate sau măsuri de securitate conținute pe site-uri.

2.         Cookie-uri

a.         Principii generale privind utilizarea cookie-urilor și a altor fișiere/etichete

Site-urile noastre utilizează cookie-uri, etichete pixel și alte forme de identificare și stocare locală (de aici înainte împreună denumite etichete/fișiere”) pentru a vă distinge de alți utilizatori ai site-urilor noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe site-urile noastre și ne permite, de asemenea, să îmbunătățim site-urile și serviciile noastre.

În multe cazuri, aceste etichete/fișiere duc la utilizarea capacităților de procesare sau de stocare ale dispozitivului dvs. Unele dintre aceste etichete/fișiere sunt stabilite chiar de NSF, altele de către părți terțe; unele durează doar atâta timp cât ține sesiunea dvs. de browser, în timp ce altele pot rămâne active pe dispozitivul dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp.

Tehnologiile pe care le folosim pentru colectarea automată a datelor pot include, în special:

  • Cookie-uri (sau cookie-urile browserului). Un cookie este un fișier mic plasat pe hard diskul computerului. Puteți refuza acceptarea cookie-urilor browserului activând setarea corespunzătoare din browserul dvs. Cu toate acestea, dacă selectați această setare, este posibil să nu puteți accesa anumite părți ale site-urilor noastre. Cu excepția cazului în care ați modificat setarea browserului astfel încât acesta să refuze cookie-urile, sistemul nostru va emite cookie-uri atunci când direcționați browserul către site-urile noastre.
  • Cookie-uri Flash. Anumite caracteristici ale site-urilor noastre pot utiliza obiecte stocate local (sau cookie-uri Flash) pentru a colecta și stoca informații despre preferințele și navigația dvs. către, de pe și pe site-urile noastre. Cookie-urile Flash nu sunt gestionate de aceleași setări de browser care sunt utilizate pentru cookie-urile browserului.
  • Semnalizatoare web Paginile site-urilor noastre și e-mailurile noastre pot conține fișiere electronice mici, cunoscute sub numele de semnalizatoare web (în engleză web beacon”, numite și gifuri transparente, etichete pixel și gifuri cu un singur pixel) care permit, de exemplu, NSF să numere utilizatorii care au vizitat aceste pagini sau au deschis un e-mail și pentru alte statistici legate de site-uri (de exemplu, înregistrarea popularității anumitor conținuturi ale site-ului și verificarea integrității sistemului și a serverului).

Pentru informații referitoare la gestionarea confidențialității și a setărilor de securitate pentru cookie-uri, consultați Your Rights as a Data Subject.

Aceste etichete/fișiere pot fi clasificate în mai multe categorii: (i) cele care sunt necesare pentru funcționalitatea sau serviciile pe care le solicitați sau pentru transmiterea de comunicații (etichete/fișiere de funcționalitate); (ii) cele pe care le folosim pentru a efectua metrici de performanță și de audiență în ceea ce privește site-ul nostru (etichete/fișiere de analiză) și (iii) restul (urmărirea rețelei altor site-uri, publicitate, etc.) (alte etichete/fișiere).

În funcție de legea aplicabilă, se pot aplica reguli diferite. În Uniunea Europeană, de exemplu, etichetele/fișierele de funcționalitate și de analiză nu necesită consimțământul dvs. Cu toate acestea, pentru etichetele/fișierele de analiză și alte etichete/fișiere, vă solicităm consimțământul înainte de a le plasa pe dispozitivul dvs. Vă puteți da consimțământul permițând cookie-urile în setările browserului dvs., continuând să utilizați site-ul nostru sau făcând clic pe butonul corespunzător de pe bannerul afișat.

 

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri și etichete/fișiere similare la următoarele adrese:

  • http://www.allaboutcookies.org/
  • http://www.youronlinechoices.eu/ (un ghid pentru publicitatea comportamentală și confidențialitatea online, produs de industria de publicitate pe internet)

b.         Informații specifice referitoare la acest site

Folosim în mod specific următoarele cookie-uri pe acest site:

  • Cookie-uri NSF esențiale (funcționale): Vă permit să navigați pe site și să utilizați serviciile și caracteristicile acestuia. De asemenea, folosim cookie-uri preferate pentru a colecta informații despre opțiunile și preferințele dvs. (de exemplu, setările de limbă și locație).
  • Cookie-uri de urmărire, cum ar fi Pardot, etc.: Ne permit să evaluăm modul în care dvs. și alți utilizatori web folosesc acest site, iar aceste informații sunt esențiale pentru a ne ajuta la îmbunătățirea continuă a funcționalității site-ului nostru. Ele pot fi păstrate pe o perioadă de la 30 de minute la 2 ani. De asemenea, ne permite să vă urmărim cererea dvs. de informații referitoare la anumite servicii și să ne ajută să ne amintim preferințele (cum ar fi valorile câmpului formularului) atunci când reveniți pe site-ul nostru. (Cookie-urile Pardot nu stochează informații de identificare personală, ci doar un identificator unic.)

Modificările pe care le facem în declarația noastră de confidențialitate vor fi făcute publice pe această pagină printr-o notificare, pe pagina de pornire a site-ului relevant, în care se afirmă că declarația de confidențialitate a fost actualizată. Dacă vom efectua modificări semnificative ale modului în care tratăm datele personale ale utilizatorilor noștri, vom anunța acest lucru printr-o notificare la adresa dvs. principală de e-mail sau pe pagina de pornire a site-ului relevant. Data ultimei revizuiri a declarației de confidențialitate este identificată în partea de jos a paginii. Sunteți responsabil pentru vizitarea periodică a site-urilor noastre și a acestei declarații de confidențialitate pentru a verifica eventualele modificări.

3.         Informații de contact

Pentru a întreba sau a comenta cu privire la această declarație de confidențialitate și la practicile noastre de confidențialitate, contactați-ne la:  Data Protection Team (Echipa de protecție a datelor), NSF International, 789 N. Dixboro Road, Ann Arbor MI 48105 sau prin e-mail la data.protection@nsf.org sau prin telefon la: 800-NSF-MARK (800-673-6275 (fără taxe în SUA) sau (+1) 734-769-8010.

Ultima modificare pe:  22 mai 2018

Scrieți și apăsați Enter pentru a căuta